STEAKOVÝ DUBEN NA JAVORNÍKU
Zveme vás po celý duben do restaurace Obří sud na akci STEAKY NA JAVORNÍKU. Ochutnáte to nejlepší, nejšťavnatější a nejchutnější maso z mladých býčků od Jičína, zpracované turnovskými mistry řezníky.
Přejeme vám dobrou chuť.
STEAKOVÝ DUBEN NA JAVORNÍKU
300 g RIB EYE STEAK s pepřovou omáčkou, celerové pyré, Grenaille (7, 9) 465,-
350 g RUMP STEAK s holandskou omáčkou a chřestem, domácí bramborové krokety (7, 3, 1) 495,-
300 g STRIPLOIN, Mornay, divoká brokolice, gratinované brambory (7, 3) 525,-
200 g STEAK Z HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ, grilovaná zelenina, steakové hranolky, demi–glace (7, 9) 535,-
CECHMISTR – POCTIVÉ ŘEMESLO