OD 6.4. VELIKONOČNÍ MENU NA OBŘÍM SUDU
Od 6. 4. do 10. 4. vás zveme na prvotřídní velikonoční menu do restaurace Obří sud.
Velikonoční menu:
PŘEDKRM
Králičí paštika s mandlemi, smažená kroketa z kozího sýra, višňová omáčka, kopřivová bageta
POLÉVKA
Špenátový krém, česnekové krutóny, parmazánový chips
HLAVNÍ CHOD
Husí burger, špenátová bulka, (trhané maso v BBQ, mix list, niva), domácí hranolky
Kuřecí supreme, mladé brambůrky na másle a petrželce, glazovaná barevná mrkev a silný koňakový jus
Pečené králičí stehno na špeku a česneku, velikonoční nádivka, cuketové zelí na špeku a česneku,
Jehněčí kýta na česneku, smetanový špenát s medvědím česnekem, smažená bramborová kroketa
Telecí holandský řízek se sýrem raclette, bramborová kaše, řepný salát s naší lučinou
Míchaný listový salátek, se smaženou kroketou z kozího sýra, sázená křepelčí vajíčka, medovo-hořčičná zálivka a špenátová bageta
DEZERT
Javornický vdoleček, sladký tvaroh, povidla
Přejeme vám dobrou chuť!