8. – 11. 6. HOVĚZÍ SPECIALITY NA JAVORÍKU
Naši turnovští mistři řezníci připravili hovězí maso z lokálního chovu na HOVĚZÍ SPECIALITY v restauraci Obří sud Javorník. Od 8. do 11. června podáváme hovězí maso nejvyšší kvality. CECHMISTR – POCTIVÉ ŘEMESLO
HOVĚZÍ SPECIALITY – menu:
POLÉVKA
Hovězí Consommé (silný hovězí vývar, zelenina juliene, hovězí maso, domácí nudle)
PŘEDKRM
Tatarský biftek s mozarellou 150 g (sušená rajčata, petrželka, olivy, Dijon hořčice, topinky z našeho chleba)
HLAVNÍ CHODY
Hovězí nudličky vyzrálé roštěné alá Stroganoff (cibulka, okurka, žampion, paprika, smetana, naše smažené krokety)
Burger s trhaným hovězím masem (naše BBQ a čedar omáčka, salát, cibule, rajče, bramborové hranolky)
Pečený hovězí krk (špikovaný špekem a mrkví, červené zelí s jablky a medem, chlupaté knedlíky)
DEZERT
Dezerty dle naší stálé nabídky
DOBROU CHUŤ VÁM PŘEJÍ NAŠI MISTŘI ŘEZNÍCI, MISTŘI KUCHAŘI, MISTŘI PEKAŘI A CUKRÁŘI A SLÁDEK MĚŠŤANSKÉHO PIVOVARU TURNOV