29. 3. – 2. 4. VELIKONOČNÍ MENU NA JAVORNÍKU
Svátky jara se blíží. Užijte si vaše Velikonoce v klidu a v pohodě. Zveme vás k velikonočnímu posezení do restaurace Obří sud Javorník.
VELIKONOČNÍ MENU na Javorníku:
PŘEDKRM:
Drůbeží játra na víně na toustu z bílého chleba, vídeňská cibule (1, 7, 9, 12) 165,-
POLÉVKA:
Hráškový krém s mascarpone a krutony (1, 7) 65,-
HLAVNÍ CHODY:
Konfitovaný králík se špekem, karlovarský knedlík, červené zelí (1, 3, 7, 9) 219,-
Pečené jehněčí na česneku, červené zelí, bramborový knedlík (1, 3, 7, 9) 235,-
DEZERT:
Náš mazanec jablečný kompot, tvaroh, med, ořechy, vanilková zmrzlina (1, 3, 7, 8, 12) 125,-
DOBROU CHUŤ vám přejí naši mistři řezníci, cukráři, pekaři a kuchaři!