25.–28. 5. FRANCOUZSKÉ MENU NA JAVORNÍKU
Kouzelná francouzská kuchyně potěší každého, kdo miluje dobré a kvalitní jídlo.
Zveme vás na FRANCOUZSKÉ MENU do restaurace Obří sud Javorník.
PŘEDKMY
Tian z grilovaného lilku a cukety (plněný smetanovým kozím sýrem , rajčatový creme fraiche , naše pečená bagetka
Játra Foie Gras (pečená husí játra, cibulová marmeláda a bageta)
POLÉVKA
Tradiční cibulová polévka Soupe à l'oignon (cibule, česnek, bílé víno, sýrový toust)
HLAVNÍ CHODY
Grilovaná křepelka na másle (pečený mini žampion, grilovaná brambůrka, šalotková omáčka)
Hovězí bourguignon (kořenová zelenina, červené víno, žampion, mačkané brambory)
Pečená zelenina Ratatouille (naše pečená bagetka)
DEZERT
Créme Brûlée
DOBROU CHUŤ VÁM PŘEJÍ NAŠI MISTŘI KUCHAŘI, MISTŘI ŘEZNÍCI, MISTŘI PEKAŘI A CUKRÁŘI