24.–26. 11. 23 VÍKENDOVÉ MENU
Zveme Vás na víkendový oběd do restaurace Obří sud. Menu na 24.–26. 11.:
PŘEDKRM
150 g Pivovarská tlačenka s nakládanou červenou cibulí a naším podmáslovým chlebem (1, 3, 7, 10) 115,-
100 g Hovězí tatarský biftek naší rukou míchaný (šalotka, sušené rajče, kečup, hořčice)(1, 3, 7, 10) 225,-
POLÉVKY
0,3 l Silný hovězí vývar se zeleninou na másle, masem a nudlemi (1, 3, 7, 9) 69,-
0,3 l Rybí krémová polévka (Amur, Losos, Okoun), zelenina na másle, celestinské nudle (1, 3, 4, 7, 9, 10) 79,-
0,3 l Zelná polévka s klobásou (1, 7, 9, 10) 69,-
HLAVNÍ JÍDLA
150 g Hovězí svíčková na smetaně špikovaná špekem a mrkví, houskový knedlík, brusinkový terč (1, 3 ,7, 9, 10) 239,-
200 g Hovězí guláš, houskový knedlík, sypaný cibulkou a křenem (1, 3, 12) 230,-
400 g Boloňské špagety sypané parmazánem a rukolou (1 ,3 ,7 ,9) 219,-
250 g Naše bramborové noky s krůtím masem, rajčaty, sušená rajčata, parmazánová omáčka ( 1, 3, 7) 235,-
200 g Medailonky z vepřové panenky s liškovou omáčkou, javornický brambor (1, 9, 10, 7) 285,-
120 g Smažený sýr vařený brambor, tatarská omáčka, mix zeleninový salátek (1, 3, 5, 7, 10) 215,-
200 g Smažený kuřecí řízek s vařeným bramborem (1, 3, 7, 11) 225,-
200 g Grilovaný losos na bylinkovém másle, restovaná sezónní zelenina, mix salát (4, 7) 359,-
550 g Pomalu pečená vepřová žebra v BBQ marinádě, hořčice, salát z nakládané zeleniny, javornický chléb (1, 10, 9) 329,-
SALÁTY
400 g Caesar salát s kuřecím masem, slaninou, máslovými krutóny a parmazánem (1, 3, 4, 7, 10) 225,-
POUZE PRO NAŠE NEJMENŠÍ
120 g Kuřecí řízeček smažený / přírodnís vařeným bramborem / hranolky (1, 3, 7) 130,-
240 g Boloňské špagety s parmazánem (1, 3, 7, 9) 130,-
DEZERTY
Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem a borůvkami (1, 3, 7, 12) 95,-
Jablečný závin z našeho taženého těsta s vanilkovou zmrzlinou, griliášem a šlehačkou (1, 3, 7, 8) 95,-
Horké maliny s kopečky vanilkové zmrzliny a šlehačkou (3, 7, 8) 95,-
DOBROU CHUŤ!