počasí 3°C Počasí
Facebook Instagram Sledujte nás
close

Webkamery

Bobovka

Horní stanice lanovky

Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

2. – 5. 3. 24 RYBÍ SPECIALITY

Zveme vás na další tematický gastro víkend v restauraci Obří sud. Naše rybí speciality vám ukážou, že ryba není jen smažené filé a kapr. Netradiční chuťové kombinace vás zaručeně okouzlí a vy budete chtít ochutnat naši nabídku celou. 

RYBÍ MENU:

PŘEDKRM:
Tatarák z uzeného pstruha,
 naše koprová lučina, rajčatový chips

POLÉVKA:
Rybí krémová polévka,
 zelenina na másle, žemlový knedlíček, koriandr

HLAVNÍ CHOD:
Pstruh na tymiánovém másle,
 jarní petrželové brambůrky s citrónem, řepný salátek

U nás zauzená filátka ze pstruha, hráškové pyré, pečená cherry rajčata

Pstruh s kmínem a uzenou solí, teplý čočkový salát z čočky Beluga, s kořenovou a kyselou zeleninou

PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ

Login