2. – 5. 3. 24 RYBÍ SPECIALITY
Zveme vás na další tematický gastro víkend v restauraci Obří sud. Naše rybí speciality vám ukážou, že ryba není jen smažené filé a kapr. Netradiční chuťové kombinace vás zaručeně okouzlí a vy budete chtít ochutnat naši nabídku celou.
RYBÍ MENU:
PŘEDKRM:
Tatarák z uzeného pstruha, naše koprová lučina, rajčatový chips
POLÉVKA:
Rybí krémová polévka, zelenina na másle, žemlový knedlíček, koriandr
HLAVNÍ CHOD:
Pstruh na tymiánovém másle, jarní petrželové brambůrky s citrónem, řepný salátek
U nás zauzená filátka ze pstruha, hráškové pyré, pečená cherry rajčata
Pstruh s kmínem a uzenou solí, teplý čočkový salát z čočky Beluga, s kořenovou a kyselou zeleninou
PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ