17. – 20. 2. GULÁŠOVÝ VÍKEND
Zveme vás na gulášový víkend, protože není guláš jako guláš! V restauraci Obří sud na vás čeká 5 druhů gulášů ze 4 druhů masa a 5 druhů poctivých příloh včetně křupavých domácích bramboráčků.
NAŠE GULÁŠOVÉ MENU:
POLÉVKA:
Cibulačka se sýrem s uzeninou a opečeným chlebem
59,-
HLAVNÍ CHOD:
Hovězí maďarský guláš, špekový knedlík, vídeňská cibulka
200,-
Zvěřinový guláš s variací knedlíků
220,-
Zabijačkový guláš s domácími bramboráčky, sypané křenem
165,-
Jemný krůtí guláš, rajčatový cous cous s tymiánem
169,-
Buřtguláš podávaný v našem chlebu se špekáčky od našeho mistra řezníka
139,-
DEZERT:
Javornické sejkory (bramborová placka, med, perník, ořechy)
95,-
DOBROU CHUŤ VÁM PŘEJÍ NAŠI MISTŘI KUCHAŘI, MISTŘI ŘEZNÍCI a MISTŘI PEKAŘI