16. – 19. 3. STEAKY NA JAVORNÍKU
Milovníky toho nejlepšího masa z nejkvalitnějších lokálních surovin připraveného turnovskými mistry řezníky a našimi kuchaři zveme na tematickou akci STEAKY NA JAVORNÍKU.
Nabídka mistra řezníka a mistra kuchaře:
200 g HOVĚZÍ STEAK ZE SVÍČKOVÉ, ZELENÉ FAZOLKY, HRANOLKY
520,-
200 g HOVĚZÍ RIB EYE, PEPŘOVÁ OMÁČKA, GRENAILLE BRAMBORY, FAZOLKY S ČESNEKEM
335,-
200 g TELECÍ HANGER, BRAMBOROVÉ PYRÉ, KAPUSTA, DEMI – GLACE
295,-
250 g STEAK Z VEPŘOVÉ KRKOVICE, GRENAILLE BRAMBORY, ČESNEKOVÝ DRESINK
265,-
200 g VEPŘOVÁ PANENKA, GRENAILLE BRAMBORY, GRILOVANÁ ZELENINA
285,-
DOBROU CHUŤ vám přejí naši mistři řezníci a kuchaři!
CECHMISTR – POCTIVÉ ŘEMESLO