17. – 19. 11. VÍKENDOVÉ MENU
Zveme vás na víkendové menu v restauraci Obří sud Javorník:
PŘEDKRM
150 g Pivovarská tlačenka s nakládanou červenou cibulí a naším podmáslovým chlebem (1, 3, 7, 10) 115,-
Drůbeží paštika s brusinkami, pečenými ořechy na medu, naše pečivo 125,-
POLÉVKY
0,3 l Javornické kyselo s hříbky a slaninou (1, 3, 7) . 85,-
0,3 l Silný hovězí vývar se zeleninou na másle, s masem a nudlemi (1, 3, 7, 9) 69,-
HLAVNÍ JÍDLA
200 g Hovězí guláš, houskový knedlík, sypaný cibulkou a křenem (1, 3, 12) 230,-
400 g Boloňské špagety sypané parmazánem (1, 3, 7, 9) 219,-
200 g Pikantní směs z hovězího flapu, čerstvá zelenina, chorizo, feferonky, demi-glace, naše domácí krokety 239,-
250 g Naše bramborové noky s krůtím masem, rajčaty, sušená rajčata, parmazánová omáčka . 235,-
550 g Pomalu pečená vepřová žebra v BBQ marinádě, hořčice, salát z nakládané zeleniny, javornický chléb (1, 10 ) 329,-
200 g Husí burger, čedar, vídeňská cibulka, slaninová majonéza, salátek, hranolky 245,-
SALÁTY
400 g Caesar salát s kuřecím masem, slaninou, máslovými krutóny a parmazánem (1, 3, 4, 7, 10) 225,-
POUZE PRO NAŠE NEJMENŠÍ
120 g Kuřecí řízeček smažený / přírodní s vařeným bramborem / hranolky (1, 3, 7) 130,-
240 g Boloňské špagety s parmazánem s parmazánem (1, 3, 7, 9) . 130,-
DEZERTY
Horké maliny s kopečky vanilkové zmrzliny a šlehačkou (3, 7, 8) 95,-
Čokoládové suflé, s kopečkem vanilkové zmrzliny a višňovou omáčkou (1, 3, 7) 125,-
Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem a borůvkami (1, 3, 7, 12) 95,-
Přejeme vám dobrou chuť!